SENASTE NYTT

16/3-07
På sidan Övrigt på PDP-427XD aidan finns info om "smutsig bild"

14/12-06
På tidiga modeller av 427/507 så har det monterats ett s.k Y-Drive kretskort som kan ge ett störande brumljud.

12/9-06
Äntligen en FAQ för Plasma-TV

 
Välkommen till FAQn för
Pioneer PDP-427XD42-tums Plasma TV med Digital TV-tuner


Allt som du vill ha i en HD plasma-TV - nu med bättre ...connectivity.... och avanserade bildinställningar.

Med integrerad bildprocessor, digital-tv (DVB-T) turner och undermonterad högtalare.
PDP-427XD har också 2 HDMI ingångar samt en ingång för PC. Den utökade ...connectivity.... betyder att du har större möjligheter att ta tillvara fördelarna som HD mediat ger, via endast en kabel kopplad till andra HDMI kompatibla enheter. Integrerad hemunderhållning i äkta High Definition.

PDP-427XD innehåller Pioneers 7-generations Plasma skärms design, som inkluderar nya och unika komponenter - som PUREBLACK Panel 2 och Direct Colour Filter 2. Resultatet är att du ser en distinkt och betydligt förbättrad bildljushet(brightness) och kontrast - Den dynamiska bildkvaliteten du förväntar dig på en skärm ifrån Pioneer.

Dom nya avancerade bildinställnings möjlighterna inkluderar det nya bild-i-bild läget, liksom utökade val i ISF kalibreringen. Du kan få din plasma proffosionellt inställd för just ditt vardags-/bio-/TV-rum.

PDP-427XD stöder upp till 1080/24p bildformat, det perfekta digitala bildformatet som är möjligt med Blu-Ray skivor och andra HD media - så du är väl förbered för framtidens hemmabio också.

Den integrerade digitala (DVB-T) TV-turnern innehåller också en CI slot, så du kan sätta i ditt boxerkort också. Beroende på var du bor så har du kanske inget behov av en extra modul eller digitalbox.

PDP-427XD har givetvis Pioneers varumärke, snygg pianosvart ram, PDP-427XD har en descret design som kommer att passa in var som helst oavsett din inredning.

Antal besökare

Övrig Info

E-post

Tester

PDP-427XA <-- Norska
PDP-507XA Bild&Ljud
PDP-507XA Lyd&Bilde
PDP-427XA Digital World
PDP-427XD Home Cinema Choice